Pages

Promote Link!

Sunday, July 3, 2011

Permulaan yang baru...

Salam...

Lame bebeno aku nak tunggu domain aku tamat.....
jadi aku membuka lagi satu blog http://akudanmelodi.blogspot.com

untuk setakat ini la... tapi mcm boring jerk name tuh.. mungkin aku akan tukar kepada akudiadankamu?

hahahhahaa


blog nie akan aku refresh balik... nak wat programming blog.. barang kali... +- ramai kebanyakan yang masuk pun bertanyakan programming...

blog baru aku.... mungkin hanya catitan sejarah hidup aku.... tade yang menarik pun dalam hidup aku... jadi tiada paksaan untuk korang nak jenguk hidup aku yang biasa biasa aja...


ermmm..... aku rase lagi 45 hari lagi kot... domain zer0zer0.com nak habis..

untuk temporary bagi sesape nak web design... @ ape ape nih web site aku... www.cafalse.com lagi lah tak menarik... sebab tade masa untuk aku nak wat web site sendiri... tunggu lah kalau free sket aku buat... hahahahaa


sekarang aku sedang dalam proses R&D system untuk korang korang yang ade bisnes online nih... kalau korang berminat... dah siap karang aku war war kan ... pasal system nih...


Juga tiada PAKSAAN dalam memiliki system ini... dun worry aku bukan jens cekik korang @ cekik org untuk paksa guna system aku...

maybe lambat sket  nak siap... sebab aku ade keje lain dan system lain untuk dianalisis kan...


kalau siap... aku cuba try buat... korang korang jadik aku punye beta tester..


sekarang nih R&D aku sudah mencapai 90%... dah setahun lebih aku figure natang neh...

biasa la... kalau ade investor.. aku rase 10% lagi tuh dalam sebulan buleh siap... hahaha

memandangkan keupayaan keusahaan mendapatkan investor @ sendrian berhad punye budget susah... mungkin amik masa lama sket... bukan senang... :p




pastu .... yang lain.. aku pun tataw ape lagi yang aku nak mencarut kat cni.. ape ape pun happy sunday... bubbbyeeee~

No comments:

Our Visitor From



free counters



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger